• English
 • Español
 •   +34 697 460 126
    info@thecuriouscats.com
  Ubicació: Montserrat. Catalunya
  Preu: 45 € /persona
  Reservar!

  Montserrat, per les seves característiques geològiques ha

  amagat des de sempre misteris i secrets

  atraient a gent important com Napoleó.

  Enigmes com els del Sant Grial o la Llum de Montserrat

  han fet d’aquesta muntanya un emblema,

  tant religiós com natural.

   

   

  Propera sortida: Setembre de 2016

   Durada aproximada: tot el dia

   Hora d’ inici de l’ actividat: 10 a.m a Montserrat.

  Punt de trobada: Oficina de ” The Curious Cats Travel” a Miami Platja, 2 hores abans de l’inici de la ruta o directament a Montserrat a l’hora convinguda.

   La ruta inclou: Un guia federat  durant la ruta ( 2 guíes en els grups més grans), ticket del  funicular de pujada des del monestir fins al Plà de les Taràntules, assegurança d’accidents de muntanya i dinar pícnic amb productes locals.

  No inclou: despeses personals ni transport fins al Monestir de Montserrat

  Preu de l’ activitat: 45€ ( mínim 6 persones)


   

  Començarem el nostre recorregut al Monestir benedictí de Montserrat des d’on anirem fins a la “Santa Cova”, el lloc on es va trobar la imatge de la Verge al 880. Aquesta troballa va convertir el lloc en centre de pelegrinatge i va propiciar la construcció del Monestir.

  Després visitarem les ermites de la zona de Tebes on quedarem bocabadats amb les vistes infinites.  Aquí descobrirem l’enginyosa arquitectura dels monjos ermitans en la seva vida austera, i pujarem fins a Santa Magdalena on farem una parada llarga per dinar i descansar (fogassa de pa, bota de vi i embotits tradicionals de la zona ). Baixarem fins a la vall, a poc a poc,  fins al monestir, on podreu gaudir de temps lliure per visitar tant el museu com el famós santuari que alberga la Moreneta, la Verge negra de Montserrat, patrona de Catalunya.