• English
 • Español
 •   +34 697 460 126
    info@thecuriouscats.com

  Qui som? Som els gats curiosos!

  Qui va dir que la curiositat va matar el gat? Afortunadament es va equivocar!

  The Curious Cats Travel (Els Gats Curiosos) és una nova manera d’entendre i experimentar el turisme. La idea original sorgí mentre vivíem a Istanbul, on milers de gats deambulen lliurement pels carrerons d’aquesta bella ciutat, descobrint llocs amagats que moltes vegades passen desapercebuts a simple vista.

  Es a aquesta ciutat on ens varem adonar de com ens agradava passejar tot descobrint els llocs menys freqüentats pel turisme de masses, i és així com neix el projecte ” The Curious Cats Istanbul”

  Som gent jove que hem estat visquent a l’extranger durant molts anys i viatjat per diferents països. La nostra experiència i bagatge com a viatgers independents ens ha servit per adonar-nos que el turisme estàndar no és pas el que més ens agrada. Per aquesta raó, després d’establir-nos de nou a Catalunya varem decidir oferir excursions alternatives a gent curiosa com tu amb la col·laboració de GoBcn Rutas a Barcelona (especialista en rutes culturals i temàtiques) i fundant THE CURIOUS CATS TRAVEL a Miami Platja (Costa Daurada), agència receptiva especialitzada en rutes culturals i gastronòmiques a la província de Tarragona.

  La nostre missió

  The Curious Cats (Els Gats Curiosos) Travel, és una empresa receptiva de serveis turístics amb oficina presencial a Miami Platja (Costa Daurada). La nostre missió és fer difusió de la riquesa cultural, natural i gastronòmica del territori que ens envolta. Per això comptem amb un seguit d’empreses col·laboradores per poder oferir-vos una gran varietat de rutes culturals, senderisme, experiències gastronòmiques i activitats entretingudes per a tota la família.

   

  Elena Senao
  Community Manager i Membre fundador

  Elena

  Fotògrafa, viatgera vocacional i farmacèutica accidental (el perquè va estudiar Farmàcia segueix sent un misteri sense resoldre). Porta des del 2001 viatjant per Europa i Àsia i el seu primer gran viatge va ser d’Istanbul a Pequín seguint els passos de Marco Polo. Va quedar enamorada de la ciutat, així que es va instal·lar a Istanbul uns anys i allà va fundar “The Curious Cats Istanbul”

  Jaume Gaspà
  Director i Membre fundador

  Jaume

  Amb poc més de vint anys el Jaume va decidir que volia veure món, i des de llavors ha viscut a Argentina, Escòcia, Itàlia, Tailàndia i Turquia. En el seu últim periple turc, i després decreuar-se en el seu camí la Elena, decideixen tornar junts a Catalunya i crear el nou projecte de “The Curious Cats Barcelona” que finalment deriva en The Curious Cats Travel